2016.08.11 ”Istället För Malmöfestival” Four Good Men och Salongsrkestern

Four Good Men 

Förbandet Four Good Men tog plats på scen redan k 19.00.  Vid instrumenten har vi Bengt Ahlcrona – vibrafon, Bob Stalin – piano, Thomas Jonasson saxofon och Olf Karlén – bas

Salongsorkestern är ett storband med stråkar och vokaltrio som spelar jazzinfluerad dans-, film- och underhållningsmusik från 1925-1945.  Repertoaren, merparten originalarrangemang, är hämtad från den europeiska och amerikanska populär-musiken, från rena jazznummer till pilsnerfilmsschlager och wienervals. Bandet bildades i Lund på 70-talet och spelar på jazzklubbar, festivaler, baler, privata fester, kungamiddagar och gör gärna konserter och shower. Troheten mot musiken och tidsepoken går också igen i det yttre. Orkestern uppträder i smokingar och glittriga aftonklänningar.

Salngsorkestern

Salongsorkestern

Salongsorkestern / foto Kenneth Svensson

Share